Bandić: ‘Nisam se vjenčao za funkciju, nego za grad. Uvijek netko radi, a netko fućka’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Prilikom otvorenja prvog Dječjeg vrtića u sklopu jedne zagrebačke bolnice Milan Bandić se osvrnuo na nedavni prosvjed na koji je prema procjenama došlo između 10 i 20 tisuća ljudi, piše Večernji list.

SITUACIJE JE ALARMANTNA: Manjak u proračunu Zagreba iznosi više od milijardu kuna!

 “Uvijek netko radi, a netko fućka, a tako će to biti i ubuduće ostati”, izjavio je Bandić.

Bandić je naglasio kako neće odustati te da se nije vjenčao za funkciju nego za grad Zagreb, da sa Zagrepčanima gradi Zagreb.

“Radim to 20 godina i radit ću to dokle god mi budu ukazali povjerenje. Moji projekt i moj život je grad. Neće me nitko zaustaviti, nikakvi žmigavci i nikakva mizerija, ljudi koji nisu napravili pasje kućice”, rekao je.

“Da sam ja slušao te koji znaju jedino zviždati, ali grizu kruh u gradu – pola njih koji je prekjučer zviždalo na trgu radi u Gradu Zagrebu i prima plaću od Grada Zagreba – ne bi bilo ni Domovinskog mosta ni Jankomirskog mosta. Ne bi bilo ni Glazbene akademije ni Muzeja suvremene umjetnosti. Ne bi bili ni fontana ni Cvjetnog trga. Ni Branimirove ni Zelenih valova, rotora a bome ni žičare. Ne bi bilo ni GUP-ova koje smo donijeli, a donijet ćemo i ovaj. Ili na ovoj skupštini ili na kojoj sljedećoj. Ja neću odustati, poštujući pri tome proceduru, statut, poslovnik”, dodaje Bandić.

Protiv GUP-a pisao čak i Paško Patak: Grad je uvažio njegovu primjedbu


Komentari