’BANDIĆ JE PRIMAO MITO! PA TO SE GODINAMA ZNALO’! Benčić za Holding traži stručne i hrabre PA JEDNAKO TAKO oplela po Capaku i Markotić

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica platforme Možemo! Sandra Benčić gostovala je u Newsroomu gdje je govorila o najavama da bi cijepljenje moglo uvjetovati pravo na covid naknade, ali istaknula je i stav o uhićenjima.

Ističe kako se o covid naknadama još ne znaju detalji, ali već sada nije jasno u kakvoj će poziciji biti i radnici i poslodavci. Što se pak tiče samog cijepljenja, problematično je, govori što na isto pozivaju Markotić i Capak koji su se sami “kompromitirali”. “Bilo da su odlazili na mjesta gdje se ne poštuju mjere, bilo da su stavljali slike na Facebook gdje se ne poštuju mjere, bilo da su cijepili preko reda”, rekla je.

Što se tiče uhićenja, govori da ista pozdravljaju te da im je jasno da je akcija dulje trajala jer je shvaćeno da se radi o mreži za koju treba uhvatiti sve više upletenih. “Svima nam je bilo smiješno kada smo jučer vidjeli naslovnice: ‘Bandić je primao mito’. To se godinama znalo”, navodi pa dodaje kako su ljudi iz “hobotnice” godinama štitili jedni druge pa nitko nije propjevao, ali sada se vidi raspad jer nema više “glavnog zaštitnika Bandića”.

Ističe i kako još ima jako puno posla jer se Holding nije ni načeo, ali i kako njima raščišćavanje kriminala u Zagrebu olakšava posao. Naposljetku, govori i da je situacija u gradu nešto gora nego su je imali u pesimističkim scenarijima, ali tvrdi da nije nerješiva.

U konačnici, rekla je i kako ne očekuje veliku navalu prijava u Holdingu, ali da poziva sve stručne, koji se žele uhvatiti u koštac s Holdingom da se prijave.

Komentari