Bandić ‘iskreno’ o razgovoru s predsjednicom: ‘Razgovarali smo o lijepom vremenu’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u izjavi za N1 televiziju nije želio otkriti o čemu je sinoć na Pantovčaku razgovarao s aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

“O lijepom vremenu“, kratko je odgovorio, na što mu je novinarka kazala kako je on njoj rekao da se ne šali pa sada ona njega moli isto. “Pa mogu se i ja malo šaliti, imam pravo na šalu”, rekao je Bandić.

Na upit odakle sad “bliska ljubav” njega i predsjednice, s obzirom na to da je Zagreb prikupio gotovo sedam tisuća potpisa za njezinu predsjedničku kandidaturu, dok je gradski HDZ u odnosu na prošle izbore skupio manje, Bandić je rekao kako “njemu ljubavi ne treba”.

“Ja ljubavi imam doma, meni ljubavi ne treba, a Zagrepčani su moja ljubav. A koliko znam, i predsjednica je Zagrepčanka privremeno ko i ja,” kaže Bandić.

Na ponovni upit o čemu je u četvrtak razgovarao s predsjednicom, ponovio je: “O lijepom vremenu. Priželjkujemo snijeg da padne.”

Predsjednici Grabar Kitarović novinari su također postavili pitanje o njezinoj izjavi da bi Milanu Bandiću, završi li u zatvoru, nosila kolače, te pitanje bi li ga pomilovala ako bi završio u zatvoru, novinare je pitala jesu li ozbiljni.

“Jeste li vi ozbiljni novinari ili Radio Mileva? Rekla sam da je svaka osoba u državi nevina dok mu se ne dokaže krivnja pravomoćnim postupkom, i da ću se boriti ne samo za Bandića nego za sve građane dok im se ne dokaže krivnja”, rekla je predsjednica.


Komentari