Žena koja je zaslužna za procvat turizma u Zagrebu potvrdila mogući odlazak iz TZGZ-a

Foto: Facebook/ Meet In Zagreb - Zagreb Convention Bureau

Martini Bienenfeld često se pripisuju zasluge za podizanje ljestvice u radu Turističke zajednice Grada Zagreba, što je rezultiralo pravim procvatom turizma u Zagrebu. No s obzirom na to da je Bienenfeld nositeljica Bandićeve liste za EU izbore, sve je izglednije da bi to mjesto mogla napustiti, a to je potvrdila i sama u intervjuu za Direktno.

Ako preferencijalnim glasovima osvojim mandat poštovat ću volju građana i njihovo mišljenje, a TZGZ će nastaviti raditi odličan posao jer je to Ured u kojem rade angažirani, odgovorni, predani ljudi s izrazitim osjećajem za timski rad. Uvjerena sam da sam kroz timski rad uspjela formirati barem nekoliko njih koji mogu biti lideri”, kazala je Bienenfeld.

Između ostalog otkrila je i na što će se najviše fokusirati ako uđu u EU parlament.

“Poticala bih ulaganje u sektor turizma i preko turizma, koji se horizontalno dotiče svih sfera djelovanja, poticala bih razvoj kulturnih i kreativnih industrija, start up kompanija vezanih uz turizam, ekološke poljoprivrede te tako jačala i druge gospodarske grane. Jednako tako, kao ženi i samohranoj majci u fokusu bi mi bili daljnje jačanje pozicija žena u društvu te mladi, gdje bih isticala važnost obrazovanja i omogućavanja boljih životnih uvjeta kako bismo mlade generacije zadržali u RH”, kratko je pojasnila svoj program nositeljica liste stranke Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti, dodajući da njoj osobno puno znači, kao i ostalim nestranačkim stručnjacima s liste, što im gradonačelnik Milan Bandić daje odriješene ruke.


Komentari