Zekanović za govornicu donio vrećicu s bijelim prahom: Ovo sam pronašao na Pantovčaku! Unutra je upravo ono što mislite da je

Screenshot Sabor RH

Današnju sjednicu Sabora otvorio je Hrvoje Zekanović teško optuživši predsjednika Zorana Milanovića da je ovisnik o kokainu. Na govornici je priložio i vrećicu u kojoj se navodno nalazi droga i za koju tvrdi da ju je našao kod Pantovčaka. Zastupnik je pritom iznio svoje zapažanje kod ponašanja čelnika Hrvatska.

“Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu – često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice. Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima izvanredan smisao za prijevaru i laž svake vrste i zato ako osoba nije dobro našmrkana kokainom teško se mogu prepoznati simptomi nadrogiranosti”, objašnjava.

Potom je izjavio da je jučer šetao Pantovčakom i u blizini pronašao spornu vrećicu s bijelim prahom.

“Unutra je upravo ono što mislite da je. Ovo sam pronašao na Pantovčaku”, konstatirao je Zekanović, prenosi Telegram.

Ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i Službu za borbu protiv zlouporabe narkotika pozvao je da naprave izvide.

“Taj Zoran je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu u Novom Zagrebu i često bi u svojoj dnevnoj sobi raspalio Heroj ulice, zalijepio nosić na prozorsko staklo i gledao vršnjake kako se zabavljaju na ulici, međutim nije napravio domaći uradak i mama i tata ga ne bi pustili na ulicu. Međutim, prošlo je to razdoblje i dočepao se maturalnog plesa, tamo je pušio travu, što je slavodobitno priznao medijima. Počeo se drogirati, i taj gospodin je ušao u politiku i postao predsjednik SDP-a, Vlade, a nažalost i predsjednik države”, ispričao je zastupnik sasvim ozbiljno u Saboru.

Na samom kraju se osvrnuo na Milanovićeve izjave oko blokade ulaska Finske i Švedske u NATO. Zekanović je takve izjave ocijenio suludima.

“Stvar je jasna. Neka se ispita moj navod”, zaključio je mašući prozirnom vrećicom.

Komentari