Završena foto radionica na temu ‘Art’: Pogledajte radove polaznika!

Aleš Tomše

U utorak, 27. kolovoza 2019. u 19 sati u Galeriji AMZ, Pavla Hatza 6 u Zagrebu, otvorit će se izložba fotografija “Fotosofia 14”.

Na izložbi će biti predstavljene fotografije 15 polaznika nedavno završenog besplatnog foto seminara i radionice – Fotosofia na temu “Art”.

Povodom otvorenja izložbe, voditelj i umjetnički direktor seminara, fotograf Damir Hoyka, rekao je: “Kako bi polaznici tijekom šest dana radionice iskusili što više momenata u fotografiji, zadana snimanja vezana su uz različite teme, kao što su portreti poznatih, moda, kreativne fotografije za klijente, dokumentarne fotografije i slično. Zadatak teme ‘Art’ je snimiti seriju predviđenu za komuniciranje putem distribucijskih kanala umjetnosti, poglavito putem muzeja i galerija. Stoga mi je ova tema uvijek posebno zanimljiva, jer polaznicima omogućuje snimanje neopterećeno zadatostima, odnosno slobodan foto izričaj”.

Na otvorenju izložbe bit će prisutni autori izloženih fotografija, tako da će zainteresirani za seminar moći dobiti informacije iz prve ruke.


Izložba je otvorena do 4. rujna 2019. godine, a ulaz u Galeriju AMZ je besplatan.

 

Komentari