ZAPREŠIĆ U BOŽIĆNOM DUHU Otvara se ‘Adventska zafrkancija’, a evo što sve očekuje posjetitelje

Foto:Facebook

Od ovoga petka i Zaprešić će zaživjeti u božićnom duhu. Naime, u tom se gradiću od 19.00 sati otvara program pod nazivom “Adventska zafrkancija“. Posjetitelje na Trgu Ivana Pavla II očekuje, glazbeni program i nastup Zagrebačkih pahuljica na ledu. Zaprešić će u blagdanskom duhu biti do 9. siječnja iduće godine, stoga iskoristite priliku za posjet.

“Ove godine tu čaroliju donosimo na glavni zaprešićki trg na kojem se uz božićne pjesme i dobro raspoloženje druže veliki i maleni na Adventskoj zafrkanciji. Trg Ivana Pavla II pretvorili smo u blagdansku oazu s klizalištem, tradicionalnim božićnim specijalitetima, poklonima i sadržajima za najmlađe”, otkrili su iz Turističke zajednice grada Zaprešića.

Posjetitelji će moći sudjelovati i na turama po Zaprešiću, a jedna od njih je i escape tura za zaljubljenike u avanture.

“Za mališane smo ipak pripremili najviše iznenađenja. Upoznat ćemo ih s najpoznatijim sobom na svijetu, Rudolfom, koji će ih odvesti ravno na Sjeverni Pol gdje ih očekuje Djed Mraz i pregršt zabave. Čitanje božićnih priča, radionice, potraga za adventskim blagom, nagradne igre i kazališne predstave samo su dio programa koji smo pripremili za one koji se najviše vesele blagdanima, naše najmlađe posjetitelje”, poručuju iz TZ Zaprešić.

Veliki koncerti će izostati s obzirom na epidemiološku situaciju, no za dobru atmosferu pobrinut će se DJ-eve i live acoustic svirke. Detalje programa Adventske zafrkancije potražite ovdje.


Komentari