ZAOBIŠLI MJERE! Restoran jednog od najpopularnijih zagrebačkih hotela radi za sve

Izvor: Facebook

Gotovo dva tjedna, u Hrvatskoj su zatvoreni ugostiteljski obrti, kao i teretane. Ograničena su okupljanja, a uvele su se i kazne za nenošenje maski. Nažalost i dalje bilježimo preko 4 tisuće oboljelih od koronavirusa na dnevnoj bazi, a pored svega mnogi poduzetnici su ugroženi zbog zatvaranja.

No, čini se da su oni najmoćniji pronašli način kako raditi, usprkos mjerama.  Kako piše  Telegram do njih su došle glasine da restoran jednog od najpoznatijih zagrebačkih hotela, Sheraton radi, ne samo za svoje goste, već za apsolutno sve.

Princip rada je sljedeći, ako želite jesti u Sheratonu osoblje hotela vas prijavi kao gosta u dnevnom boravku. Nakon uplate u iznosu od 150 kuna, ne dobijete ključ od sobe koju ste formalno platili, već vaučer za restoran u kojem možete sasvim normalno pojesti ručak ili večeru. Kao da pandemije koronavirusa nema.

Reporteri Telegrama, provjerili su navedeno i pokazalo se sasvim istinito, te su mogli birati između Sheratonovog Piano bara, restorana Kralj Tomislav ili u restorana Fontana. Kada su otišli u restoran upitani su dolaze li iz Sheratona ili Westina, u kojem je čini se ista praksa. Reporteri tvrde da je restoran Kralj Tomislav bio prazan, no ipak došli su u ponedjeljak rano poslijepodne, što nije popularan termin.

Komentari