‘Žao mi je, nismo to planirali’ Primili u svoj dom Ukrajinku koja je pobjegla od rata: Muškarac je za samo deset dana ostavio obitelj i otišao s njom

Ilustracija (Foto:Pixabay)

Od početka rata u Ukrajini, veliki je dio izbjeglica napustio tu zemlju raselivši se po čitavoj Europi.

Brojni su otvorili vrata svojih domova kako bi pomogli ljudima da se maknu od užasa rata. Tako su i Tony Garnett (29) i njegova partnerica Lorna (28) primili Sofiiu Karkadim početkom ovog mjeseca, no to je dovelo do neočekivanog scenarija.

Samo deset dana bilo je potrebno da se Tony zaljubi u Sofiju i odluči pobjeći s njom, piše The Sun.

Sofija je pobjegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini i kada je Tony na Facebook stranici za smještaj izbjeglica stavio objavu, ona mu se prva javila.

U Manchester je sletjela 4. svibnja nakon što je tjednima čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Ujedinjeno Kraljevstvo. Tony je priznao da su vrlo brzo razvili vezu, čemu je pripomoglo to što Tony priča slovački, a s druge strane, njegova supruga nije razumjela o čemu govore.

‘Ako ide ona, idem i ja’

“Žao mi je… nismo to planirali’, rekao je Tony objasnivši da mu je Sofija pripremala obrok navečer i da su se sve više zbližavali što je rezultiralo ljubomorom od strane supruge.

Ubrzo je napeti odnos doveo do eskalacije i Sofija je rekla da ne može više živjeti s njima pod tim okolnostima, na što je Tony rekao da ako ide ona, da ide i on.

Spakirali su kofere i preselili se kod Tonyjevih roditelja, odakle traže prikladnu nekretninu za zajednički život.

Tony i Lorna su u braku bili 10 godina i Tony priznaje da se osjeća loše i da Lorna nije kriva, kaže kako mu je žao zbog onoga što prolazi.

“To nije bila njezina greška i nije se radilo o nečemu što je pogriješila. Nikad to nismo namjeravali učiniti, nije bilo planirano i nismo htjeli nikoga povrijediti”, rekao je.

 

Komentari