Zagrepčanin osvojio skoro milijun kuna, jedva je dočekao otvaranje poslovnice Lutrija

LUTRIJA.HR

Jedan je Zagrepčanin, koji je želio ostati anoniman, na igri Joker osvojio 969.445,40 kuna, a odigrao je sasvim slučajno, prenosi Jutarnji list.

„U prolazu sam zapazio da na kiosku nema nikoga, iskoristio priliku da uplatim Loto i evo me – osvojio sam do sad najveći dobitak!”, rekao je.

Navedeni gospodin, neumorni je igrač Lutrije već 40 godina, a ni pandemija koronavirusa nije ga zaustavila. I bolje da nije jer ne bi se mogao pohvaliti basnoslovnim iznosom koji je uspio podići kada su se poslovnice Lutrije otvorile. Igrao je, kaže, zbog veselja i nade koje pronalazi u svom malom ritualu igranja. No, u vlastiti dobitak nije bio siguran na prvu, tvrdi.

Naime, primijetio je vijest o velikom dobitku, ali nije ni pomislio da bi to mogao biti on sve dok nije stanje svog listića provjerio SMS porukom.

„U tom mi je trenutku prva pomisao bila: Eh, da mi se sreća ranije osmjehnula… Sad sam već u godinama. Ali odmah potom, shvatio sam da za tako nešto nikad nije kasno. Uskoro ću u mirovinu pa ovaj dobitak dolazi baš kao Joker – dodatna sigurnost za dane koji slijede“, kazao je i nakon što je podignuo dobitak, odigrao je Loto 7 i Eurojackpot.


„Kad sam već tu i otvoreno je prodajno mjesto, opet ću iskoristiti priliku jer, nikad se ne zna! Zamislite da u petak osvojim Eurojackpot i opet vam dođem! Možda vam tada pristanem dati suglasnost da objavite i moje ime!“, rekao je.

Zbog pandemije koronavirusa i mjera Stožera, unazad mjesec dana nije bilo moguće podići dobitke osvojene igrama na sreću, no svim dobitnicima koji posljednjih mjesec dana s nestrpljenjem čekaju, iz Hrvatske lutrije poručuju da je glavna blagajna u Zagrebu otvorena.

Komentari

loading...