Zagrepčani pokazali veliko srce: Prikupljena pomoć za skupinu sugrađana kojoj je zima najgore doba godine

OZANA

Kampanja  „Upletimo se!“ u kojoj su građani Hrvatske i ostatka Europe ispleli i iskukičali više tisuća vunenih kvadrata kako bi se oni kasnije spojili u tople deke za zagrebačke beskućnike nastavlja sa solidarnošću prema našim sugrađanima koji trebaju pomoć!

U subotu, 25.01.2020. u vremenu od 12,00 sati do 19,00 sati u organizaciji Humanitarne udruge Fajter u prostoru “OZANE” na adresi Ulica grada Vukovara 235 održalo se prikupljanje i podjela hrane, lijekova, higijenskih potrepština i drugih donacija beskućnicima.

(VIDEO) Humanitarna akcija ‘Upletimo se’ otkriva zanimljive životne priče

Tom prilikom dijelili smo i DEKE koje još uvijek nastaju kroz akciju “Upletimo se!”.

Štrikeraj cafe i Udruga OZANA humanitarnu akciju „Upletimo se“ pokrenuli su iz želje njihovih korisnika, osoba s intelektualnim teškoćama i djece s teškoćama u razvoju, da barem jednom godišnje pomažu nekome drugome.

Tijekom kampanje, građani su sudjelovali u izradi velikog božićnog drvca ljubavi i zajedništva pletenjem unikatnih vunenih kvadratića u koje su utkali vlastite potpise. Kvadratići s drvca su nakon adventa, spojeni u vunene deke kako bi bili donirani beskućnicima u gradu Zagrebu da se hladni zimski dani učine barem malo toplijima.

HVALE VRIJEDNA HUMANITARNA AKCIJA ‘UPLETIMO SE’: Crvena nit u centru Zagreba pomaže beskućnicima


Komentari