Zagrepčani izludili EMSC svojim reakcijama: ‘Ispadate smiješni i jadni. Trest će se dok je Zemlje, naviknite se’

U utorak navečer osjetio se lagani potres s epicentrom u Zagrebu nedaleko od Markuševca.

Kako je izvijestio EMSC, magnituda potresa iznosila je 1,9, a epicentar je bio devet kilometara od Zagreba na dubini od četiri kilometra. Seizmološka služba RH naknadno je izvijestila kako je magnituda potresa iznosila 2,1 stupnjeva prema Richteru, a intenzitet u epicentru II-III stupnja EMS ljestvice.

‘Trese se i još će se tresti sve dok je Zemlje! Bilo bi vrijeme da se naviknete, ispadate jadni i smiješni s iritantim komentarima koje stalno objavljujete, poručuju na EMSC-ovoj stranici

Euromediteranski seizmološki centar na svom Twitter profilu požalio se na pretjerane reakcije Hrvata nakon, kako su naveli, slabog podrhtavanja tla.

– Ljudi u Hrvatskoj uzrujani su nakon što su osjetili slabe potrese. A ‘dokle više, taman za laku noć, ima li kraja, čisto da nas podsjeti da je tu…’ su najiritantniji izrazi ikada i ispadate smiješni i jadni. Trese se i još će se tresti sve dok je Zemlje! Bilo bi vrijeme da se naviknete! – objavljeno je na EMSC-ovoj stranici.

Podsjetimo, s iste stranice požalili su se i nakon što su snažni potresi u ožujku pogodili Zagreb.

Korisnici iz Hrvatske tada su zbog brojnih reakcija srušili stranicu pa se EMSC morao ispričavati korisnicima putem društvenih mreža.

OPET NOVI POTRES! Građani ozbiljno uznemireni, ‘Ajmo malo mira!’


Komentari