Zagrepčane na Trgu iznenadio divovski Mišo Kovač

Foto: Goran Perišin

Sasvim obično i mirno jesensko jutro dočekalo je zagrepčane. Barem dok se nisu uputili do trga. Tamo ih je, naime dočekao Mišo Kovač – ali od kartona.

Zagrepčane je jučer ujutro na glavnom trgu iznenadio ‘gigantski’ Mišo Kovač od tri metra., na opće oduševljenje prolaznika koji nisu znali o čemu se radi. Mnogi su se fotografirali s likom omiljenog pjevača.

„Ovo je genijalno…“, „Mišo je živuća legenda“, „Treba mu ovdje podignuti spomenik“, „Mišo, zaslužuješ ne ulicu u Zagrebu, već svoj trg“, samo su neki od komentara prolaznika. ‘Gigantski’ Mišo Kovač još je viđen na tržnici Dolac te na Cvjetnom trgu, a mnogobrojni prolaznici su sa zadovoljstvom promatrali lik svog omiljenog pjevača.

Mišo Kovač svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen kojeg obožava publika od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su ‘Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Poljubi zemlju’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’. Upravo će te pjesme s njim pjevati publika na velikom zagrebačkom koncertu ‘Samo nas nebo rastavit može’ 26. listopada u Areni Zagreb.

Ulaznice za zagrebački koncert Miše Kovača ne smijete propustit. Budite dio povijesti i osigurajte svoju ulaznicu putem sustava Eventim.

Komentari

loading...