Zagrebački vatrogasci zaprimili vrijednu donaciju opreme i na tome zahvalili svima koji su popili pivo

Foto: Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb

Zagrebački vatrogasci podebljali su zalihu opreme za spašavanje, a za sve su zaslužne pivopije. Naime, zajedničkom inicijativom Zmajske pivovare i brenda From Zagreb with love na webshopu pivovare bilo je moguće naručiti posebno pivo, pale ale. To je pivo privremeno preimenovano u FOR ZAGREB WITH LOVE, a na njegovu bocu otisnuta je i nova etiketa, u čast upravo vatrogasaca jer njihova pomoć Zagrebu nije ostala nezapamćena.

Pivoljupci navalite: Sav prihod ove pivovare donirati će se zagrebačkim vatrogascima!

„Ideja o donaciji vatrogascima već se ranije javila jer nas oduševljava njihova hrabrost i požrtvovnost, a i nekako se prirodno nameće zbog imena pivovare. Nakon potresa u Zagrebu vatrogasci i alpinisti nisu prestali činiti nevjerojatnu stvar za naš grad… Osjećamo divljenje i zahvalnost i želimo im to i pokazati. Isto razmišljaju i naši partneri i zato smo se oko pokretanja ove inicijative složili u trenu,” rekao je prilikom pokretanja inicijative, Andrej Čapka, osnivač Zmajske pivovare.

Zagrebački vatrogasci zahvalili su se i pivovari, ali i svim građanima kojima, vjerujemo, nije bilo teško uključiti se u akciju, te su na svom Facebook profilu podijelili sliku donirane opreme.

“Zmajska pivovara & From Zagreb With Love • first Zagreb streetwear brand, hvala na organizaciji humanitarne akcije i opremi za spašavanje koju ste nam uručili. ? A hvala i svima koji su se žrtvovali i popili pivo! Živjeli ??”, napisali su.


Komentari