‘ZRNO PO ZRNO, KAMEN PO KAMEN’: Udruga građana Sopot u planu ima cijeli niz projekata!

FOTO: sopotzagreb.blogspot.com

Potaknuti problemima s kojima se svakodnevno suočava njihov kvart, Udruga građana Sopot odlučila je tome stati na kraju.

Tako su napravili popis planova i želja koje bi voljeli ostvariti.

“Udruga građana Sopot ima u planu cijeli niz projekata koji bi trebali biti realizirani u narednom periodu:

1. Edukativno predavanje na temu prevencije ovisnosti kod mladih koje će se održati u OŠ Ive Andrića uz koje će se dijeliti edukativna brošura.

2. Organiziranje volonterske akcije čišćenja dječjeg parka na Krugu i krpanje zaštitne ograde kod igrališta na Betonici

3. Organizacija koncerta ako uspijemo skupiti nužnih 20.000 kn za realizaciju.

4. Oslikavanje istaknutih fasada u Sopotu koja su meta grafitera i podloga za pisanje vulgarnih poruka.
By Chez: https://www.facebook.com/chez186/?fref=ts

5. Projekt pod nazivom “Svi smo mi psi!” koji bi imao za cilj izgradnju otvorenog parka za pse s agility spravama adekvatnim za tu namjenu.

I, naravno, tu je kruna našeg budućeg rada, a to je izgradnja Društveno kulturnog centra Sopot (DKC Sopot) koji bi svojom namjenom bio okrenut najviše mladoj populaciji koja je najviše zakinuta u Sopotu, a još k tome bismo imali dvoranu koja bi služila za manje zahtjevne kazališne predstave, koncerte i tribine. Nadamo se da će taj prostor, ako ga ikada realiziramo, biti smješten bliže velikom raskršću kod Avenue Malla te da će moći biti pristupačniji svim stanovnicima Novog Zagreba kako bi sam DKC bio financijski samoodrživ.

Kako je nemoguće ispuniti te projekte bez novčanh sredstava, pozivam sve zainteresirane da uplatom donacije na račun Udruge:

IBAN 4924840081107598041
UDRUGA GRAĐANA SOPOT, M. Kovačevića 9, 10000 Zagreb, OIB 32594874704

Kak bi se ono reklo, zrno po zrno, kamen po kamen.
Nije bitno koliko tko može odvojiti jer mi skupljamo donacije i od većih poslovnih subjekata, a imamo namjeru izlaziti i na natječaje koji će donositi ciljana sredstva. Donacije su bitne jer omogućavaju daleko veću slobodu raspolaganja s novcem i proces rada Udruge se ubrzava”, stoji u objavi Mladena Devčića, predsjednika Udruge građana Sopot.


Komentari