Zagrebačka županija dobiva šest vozila za hitnu medicinsku pomoć

Zagreb.hr / Ilustracija

Dva vozila hitne medicine bit će raspoređena u Vrbovec i Veliku Goricu, a vozila za sanitetski prijevoz u Jastrebarsko i Zaprešić

Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije od danas ima 4 nova vozila i to dva za hitnu medicinsku pomoć te dva za sanitetski prijevoz, a do kraja godine dobit će još 6 novih vozila za hitnu medicinsku pomoć ukupne vrijednosti 3 milijuna kuna. Ključeve prva četiri vozila uručio je ravnatelju Zavoda Davorinu Gajniku u Zaprešiću župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Prema riječima ravnatelja Gajnika dva vozila hitne medicine bit će raspoređena u Vrbovec i Veliku Goricu, a vozila za sanitetski prijevoz u Jastrebarsko i Zaprešić.

“Preostalih 6 vozila hitne medicinske pomoći čija se isporuka očekuje krajem godine bit će raspoređeno u preostale ispostave – Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Zaprešić i Sveti Ivan Zelinu”, rekao je Gajnik.

“Imamo izuzetno kvalitetan, stručan i svom pozivu predan kadar u Zavodu, a na nama je da im osiguramo što kvalitetnije uvjete za rad”, rekao je župan Kožić istaknuvši kako je od 2014. godine do danas za potrebe Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije kupljeno 38 vozila ukupne vrijednosti oko 12 milijuna kuna.


Komentari