U GORIČKO KINO DOLAZE DVA NOVA HITA: Blagi fantastični gorostas i Tajna služba će vas oduševiti

wiki

Goričkim filmofilima ovo ljeto neće biti dosadno.

Na velikom platnu Goričane će ovog vikenda dočekati dva diva, jedan izmišljeni u Blagom fantastičnom gorostasu i jedan pravi, Dwayne “The Rock” Johnson u Tajnoj službi.

Spielbergovova animirana fantazija ‘BFG: Blagi fantastični gorostas’ u kino dolazi u četvrtak. Radi se o uzbudljivoj priči o 10-godišnjoj djevojčici Sophie i misterioznom divu koji je upoznaje s čudnovatim i opasnim svijetom gorostasa, koju Goričani mogu pogledati u 19 sati. Film je sinkroniziran, a temelji se na knjizi „BFG” slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine.

Još jedna filmska poslastica očekuje ih u gradskoj kino dvorani. Od četvrtka u 21 sat počinje prikazivanje komedije “Tajna služba” u kojoj glume Dwayne Johnson, Kevin Hart i Amy Ryan. Ova priča prati CIA agenta koji dolazi kući na proslavu mature.

Tvrdeći da radi na tajnom slučaju, traži pomoć svojeg jedinog prijatelja iz srednje škole, koji je nekada bio srednjoškolska sportska zvijezda, a sada radi kao računovođa i žali za svim propuštenim prilikama koje je imao u životu. Ovim pozivom on neplanirano ulazi u svijet međunarodne špijunaže.


Komentari