Vozači ove su CESTE ZATVORENE ZBOG RADOVA

Facebook

Zbog teške prometne nesreće u ulici Slavka Kolara u Velikoj Gorici, prema nadvožnjaku Kušanec (DC31), promet je obustavljen i teče obilazno.

Iz HAK-a obavještavaju kako su ove ceste zatvorene zbog radova:

Zatvorena je županijska cesta Podgorje Bistričko-Moravče (ŽC1006) u duljini od 4 km od Podgorja Bistričkog (DC29-granica Krapinsko-zagorske s Gradom Zagrebom) u periodu zimskog održavanja županijskih i lokalnih cesta od 15. studenog 2015.god. do 31. ožujka 2016.god. Obilazak je: Marija Bistrica-Kašina-Sesvete (DC29).

Do 31. ožujka 2016. god. (u periodu zimskog održavanja županijskih i lokalnih cesta) zatvorena je LC22098 Sveti Matej (ŽC2224)-Gornja Planina (A.G. Grada Zagreba) u duljini od 2 km, do granice Krapinsko-zagorske županije s Gradom Zagrebom.

Do 15.2.2016. zatvorena je brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz grad Vrbovec.

Zatvorena je i obilaznica Križa (ŽC3124). Vozi se kroz centar Križa.

Za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t zatvorena je županijska cesta između Gornjeg i Donjeg Stupnika u ulici Sv. Benedikta (ŽC3067), zbog oštećenja trupa i kolnika ceste.

Do 20. 12. 2015. godine do 20,00 sati zatvorena je u Zagrebu za sav promet Koturaška cesta na dijelu od Savske do Miramarske ceste. Obilasci: Miramarska cesta-Mihanovićeva-Vodnikova-Savska cesta i Miramaska cesta-Ulica grada Vukovara-Savska cesta.

Zbog oštećenja mosta kod naselja Kršlini zatvorena je lokalna cesta LC329700 na dionici Grdanjci-Gabrovica osim za vozila stanara na dionici do oštećenog mosta. Obilazak: Bregana-Grdanjci-Jarušje-Brezovac-Jelinići-Koretići-Gabrovica i obrnuto.
Zbog klizišta zatvorena je nerazvrstana cesta Hamor-Palačnik od naselja Hamor do raskrižja ceste Hamor-Palačnik-skretanje za Gregurić Breg. Obilazak: Samobor-Rude-Črnec-Palačnik i Samobor-Smerovišće-Gornji Gregurić Breg-Palačnik.

Do 16. prosinca u 20 sati, državna cesta Novi Golubovec–Zlatar Bistrica-Soblinec u mjestu Zlatar (DC29) zatvorena je za sav promet. Obilazak: za vozila ukupne mase iznad 3,5 tone: Zlatar Bistrica–Novi Marof–Varaždin–Gojanec–Novi Golubovec–Zlatar ili Zlatar Bistrica–Bedekovčina–Lug Zabočki–Švaljkovec-Novi Golubovec–Zlatar. Obilazak za vozila ukupne mase do 3,5 tone: Ulica M. Gupca – Martinečka ulica – Lovrečan – DC24 – DC29 – Zlatar.

Do 31.01.2016 do 09,00 sati zatvorena je državna cesta D310 u Jastrebarskom, zbog izvođenja radova denivelacije raskrižja sa željezničkom prugom. Obilazak za sva vozila: od raskrižja sa državnom cestom D310 do raskrižja sa ulicom Cvetković i ulicom Cvetković kroz industrijsku zonu.

Do završetka sanacije klizišta zatvorena je ŽC3055 u Jastrebarskom, na dionici 9 km od DC1 u smjeru Plješivice do prijevoja na Plješivici. Obilazak za osobna vozila: Samobor-Kladje-Galgovo-Pavučnjak-DC1. Za teretna vozila: Samobor-DC231-čvor Sveta Nedjelja-A3-čvor Lučko-DC1-Jastrebarsko.

 

 

U krajevima s maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih je temperatura moguća poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu, izbjegavaju nagla kočenja i pokrete upravljačem i održavaju sigurnu udaljenost između svog i vozila ispred sebe.

Komentari