VELIKOGORIČKI TJEDAN ZDRAVLJA: Stručni savjeti, pregledi i konzultacije o bolestima

www.gorica.hr

Velikogorički tjedan zdravlja trajat će sve do subote.

Velikogorički tjedan zdravlja održavat će se na prostoru tržnog centra (Trg kralja Petra Krešimira IV, Velika Gorica) od ponedjeljka, 6. lipnja 2016. godine do subote, 11. lipnja 2016. godine u terminu od 9:00 do 12:00 sati.

Tjedan zdravlja na otvorenom Velikogoričanima omogućuje stručne preglede uz savjete liječnika i konzultacije o bolestima. 

„Svaki dan će biti posvećen određenom zdravstvenom problemu, a stručnjaci će biti na raspolaganju od 9 do 12 sati. Prioritet je, neke teme od javno zdravstvenog interesa iz ambulante prebaciti ‘na ulicu’, kako bi bile dostupnije građanima. Nije dovoljan taj jedan tjedan godišnje za sve zdravstvene probleme, no smatramo da je to zgodno mjesto prije dolaska ljeta i godišnjih odmora gdje se može provjeriti zdravstveno stanje.“ –kazo je voditelj velikogoričke ispostave Doma zdravlja dr. Stjepan Zagorac za city radio.

Raspored događanja:

Ponedjeljak: Zdravlje kože – dr. Vesna Magdić Jelavić

Utorak: Zdrava pluća – Poliklinika za bolesti dišnog sustava

Srijeda: Zaštita vida – Veleučilište Velika Gorica

Četvrtak: Zaštita jetre ZJZ Zagrebačke županije u udruga Hepatos

Petak: Zdravlje iz ljekarni Zagrebačke županije

Subota: Internistički dan i udruga VG Dijabetičar

Organizatori manifestacije su Dom zdravlja Zagrebačke županije, Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije i Ljekarne Zagrebačke županije.


Komentari