VEĆ POSTOJI LISTA ČEKANJA! Nova bajkovita lokacija za vjenčanje samo 20-ak minuta od Zagreba

Foto: John Pavlish

Vjenčanja su uvijek posebna i svako od njih je jedinstveno, a veliku ulogu u organiziranju vjenčanja iz snova ima i lokacija. Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih dvora, novo su bajkovito mjesto koje se mladencima nudi za proslave najvažnijeg dana u životu.

Dvori su jedinstven primjer očuvanosti cjelovitog gospodarskog vlastelinskog kompleksa koje je bilo u vlasništvu bana Josipa Jelačića, kažu iz Tima Golf vjenčanja Zaprešić.

GOLF PAVILLION – vjenčanje kao na filmu

Ova jedinstvena zelena oaza 20-tak minuta je udaljena od Zagreba, a krasi je prekrasna šuma, perivoj i jezerce.

Foto: John Pavlish

Romantičan krajolik idealna je kulisa za vjenčanje iz snova, bilo da želite vjenčanje s dozom tradicije ili potpuno moderno. Za vjenčanja u Golf Pavillionu u Zaprešiću, već postoji lista čekanja. Za sve koji ovdje žele reći sudbonosno DA pravo je vrijeme da to učine jer je Golf tim pripremio posebno osmišljene pakete za mladence koji se lako mogu prilagoditi pojedinačnim željama.

Foto: John Pavlish

Na imanju se nalazi i originalna kapelica Sv. Josipa, koju je osobno dao podignuti Ban Jelačić 1855. godine. Ispred kapelice je moguće održati i ceremoniju na otvorenom, a crkvica izgrađena u neogotičkom stilu savršena je scenografija za fotografije koje će vam ostati kao najljepša uspomena za dan iz snova.

Foto: John Pavlish

Tim Golf vjenčanja Zaprešić, ima dugogodišnje iskustvo planiranja i organizacije vjenčanja u Zagrebu, te surađuju samo s najboljim partnerima kako bi mladencima osigurali ispunjenje svih njihovih želja. Visoku razinu usluge osiguravaju konobari Udruge profesionalnih konobara Hrvatske koji su u potpunosti na raspolaganju gostima.


Komentari