UZ POMOĆ EUROPSKIH FONDOVA: Počela izgradnja novog hotela u Velikoj Gorici

Kronike Velike Gorice

U izgradnju uksuznog hotela uloženo je više od 30 milijuna kuna.

U Velikoj Gorici započela je gradnja novog hotela koji će imati čak četiri zvjezdice. Luksuzni hotel bit će vrijedan gotovo 31,8 milijuna kuna, donose Kronike Velike Gorice. Dio bespovratnih sredstava dobiven je iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Hotel će imati 45 smještajnih jedinica, s dodatnim sadržajima – wellnessom, caffe barom, salom za sastanke, restoranom sa 160 sjedećih mjesta i kongresnom dvoranom. Ukupan broj ležajeva hotela je 86 u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i apartmanima.

“Hotel se otvara za 15 mjeseci, 3. prosinca 2017. godine. Bit će otvoreno 30 novih radnih mjesta. Traže se vrhunski kuhari, iskusni i kvalitetni konobari, wellness, recepcija i sve ostalo. Nivo hotela 4 zvjezdice zahtijeva i takvo osoblje. Bit će i dodatnih školovanja i edukacije, mi ćemo to financirati jer gotovih kadrova na hrvatskom tržištu nažalost nema”, rekao je Stjepan Vrban, vlasnik tvrtke “Crv” koja je ujedno i investitor objekta.

Kako prenose Kronike Velike Gorice, izgradnja ovog novog hotela u Velikoj Gorici dio je Strategije turističkog razvoja Velike Gorice.


Komentari