USPJEH! Učenici iz Velike Gorice nominirani za šest Oskara znanja

FOTO: Agencija za odgoj i obrazovanje

Ministarstvo znanosti i obrazovanja skupa sa Agencijom za odgoj i obrazovanje dodijeliti će i ove godine Oskar znanja, nagradu za iznimam uspjeh na državnim i međunarodnim natjecanjima iz znanja, kao i iz glazbe i plesa. Među jakom konkurencijom našlo se i šestero velikogoričkih učenika i učenica.

 To su Fran Babić iz OŠ Eugena Kumičića koji je osvojio brončanu medalju na Europskoj juniorskoj informatičkoj olimpijadi u Rusiji, Dora Dijanić iz 8. razreda OŠ Nikola Hribar koja je sudjelovala na Međunarodnom natjecanju RoboCup Austria Open, Luka Cundeković iz 6. razreda OŠ Jurja Habdelića koji je sudjelovao na Međunarodnom natjecanju RoboCup Portugal 2019, Nika Cundeković iz 4. razreda OŠ Jurja Habdelića koja se također nadmetala na natjecanju u Portugalu te Tina Krmoptić i Nika Lučan Grgić iz OŠ Franje Lučića koje su se natjecale u kategorijama Suvremenog plesa.

Dodjela Oskara znanja za glazbu i ples održati će se 27 lipnja u Hrvatskom glazbenom zavodu, dok će se Oskar za znanje dodijeliti 28 lipnja u Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.


Komentari