UGODNO IZNENAĐENI BORAVKOM: Američki konzultanti posjetili SB Naftalan i oduševili se

FOTO: Naftalan.hr

Predstavnici vodeće američke konzultantske kuće u području zdravstvenog osiguranja Strongside Solutions posjetili su ovog ponedjeljka Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Naftalan iz Ivanić-Grada.

Prilikom jednodnevne posjete američki konzultanti su upoznati s načelima naftalanoterapije koja je prepoznata kao jedinstvena metoda u liječenju kožnih i upalnih reumatskih bolesti te ostalim medicinskim uslugama koje bolnica Naftalan pruža. Razgovaralo se i o mogućnostima suradnje s vodećim američkim osiguravajućim kućama i dovođenju njihovih osiguranika na liječenje u Ivanić-Grad.

“Iznimno sam ponosan na sve veći interes kojeg i strane osiguravajuće kuće pokazuju za Naftalan. Naša jedinstvena priča liječenja neugodnih kroničnih kožnih bolesti prirodnim ljekovitim činiteljima sve je više prepoznata u cijelom svijetu, a kvalitetu naše usluge najbolje potvrđuje to što se velika većina gostiju nakon boravka u Naftalanu uvijek želi ponovno vratiti. Uspostavom suradnje s osiguravajućim kućama iz SAD-a predstavljao bi značajan iskorak, kako za Naftalan i Ivanić-Grad, tako i za cjelokupan razvoj zdravstvenog turizma u Hrvatskoj”, rekao je Goran Maričić, ravnatelj Naftalana.

Impresivni rezultati bolnice

“Vrlo smo ugodno iznenađeni boravkom u Naftalanu, kao i svime što su nam naši domaćini ovdje pokazali”, izjavili su predsjednik i potpredsjednik uprave Strongside Solutionsa, Wendell Strickland i Morgan Pile, prilikom obilaska bolnice.

Dodali su kako su rezultati koje bolnica ostvaruje u dugogodišnjem iskustvu s pacijentima impresivni.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Specijalna bolnica Naftalan jedina je bolnica ovakve vrste u Europi koja već 25 godina koristi zemno mineralno ulje, naftalan u terapiji kožnih bolesti, posebice psorijaze i neurodermatitisa, ali i upalnih procesa u zglobovima te rehabilitacija nakon operativnih zahvata.[/box]

Ovaj ljekoviti činitelj dobiva se destilacijom naftenske nafte koja se može pronaći jedino u Ivanić-Gradu i Azerbajdžanu.


Komentari