U nedjelju počinje ADVENT U JASKI, a uskoro se otvara i klizalište

wikipedia

Advent u Jastrebarskom počinje zabavnim programom u nedjelju.

Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Grad Jastrebarsko i Društvo naša djeca Jastrebarsko organiziraju manifestaciju Advent u Jaski. Manifestacija se prošlih godina odražavala pod nazivom Božić u Jaski i Klizalište u Jaski, a od prošle godine te dvije manifestacije su objedinjene u jednu – Advent u Jaski.

Advent u Jaski počinje u nedjelju, 29. studenog, a trajat će sve do 10. siječnja 2016. godine na Strossmayerovom trgu gdje će se održavati brojna događanja.

U tijeku je postavljanje klizališta na kojem će se odvijati zimska igraonica, a ovog puta na trgu će biti postavljena i kupola u kojoj će posjetitelji moći prisustvovati bogatom zabavno – kulturnom programu, raznim božićnim radionicama, likovnoj radionici te Božićnom sajmu.


Od subote, 5. prosinca, na zadovoljstvo građana otvorit će se i klizalište. Uz bogat program na ledu očekuje se i dolazak Djeda Mraza u pratnji mažoretkinja i moto mrazova. Na ledu će se održavati zimska igraonica, a svoje vještine će moći okušati kako mali tako i veliki Jaskanci.

Zbog Adventa Štross zatvoren za promet

Zbog priprema koje su potrebne kako bi se organizirala manifestacija, Strossmayerov trg je od od sinoć zatvoren za promet i tako će biti do završetka manifestacije, ponedjeljka 11. siječnja do 14 sati.

Organizatori mole građane da uklone svoja parkirana vozila s gradskog trga, zbog nemogućnosti prometovanja u navedeno vrijeme te za razumijevanje, kako bi se manifestacija ”Advent u Jaski” odradila što uspješnije, piše JASKAdanas.

Komentari

loading...
-->