U JASKI ZABILJEŽENO VIŠE PROMETNIH NESREĆA: U jednoj je vozač naletio NA KONJA!

wikipedia.org
Čini se kako su kiša i blagdan bili kombinacija za užurban vikend u jaskanskom kraju. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Pisarovine, a u jednoj od njih došlo je do prevrtanja automobila.
Nesreća se dogodila u petak oko ponoći kada je 62-godišnji muškarac izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste u putni jarak. Vozilo se prevrnulo, a vozač zadobio tjelesne ozlijede.

“Vozač je upravljao osobnim vozilom i uslijed nepropisnog kretanja vozila sletio van kolnika u putni jarak gdje je došlo do prevrtanja vozila. Prilikom prometne nesreće vozač je ozlijeđen”, izvijestila je jaskanska policija.

Istog dana se dogodila se još jedna prometna nesreće u Pisarovini kojoj su uzrok bili prometni prekršaji od strane dvojice vozača. U toj je nesreći osobni automobil naletio na teretno vozilo. Policija je izvijestila kako je 40-godišnji vozač osobnog automobila nepropisno pretjecao drugo vozilo te naletio na tereno vozilo koje je također nepropisno skretalo, a kojim je upravljao 50-godišnjak. Ozlijeđenih osoba nije bilo, ali je nastala materijalna šteta.

Kamion naletio na konja

Pomalo bizarna prometna nesreća dogodila se u Pisarovini u nedjelju oko 2:00 sati kada je vozač kamiona naletio na konja. Životinja se, u mrkloj noći, kretala kolnikom bez nadzora vlasnika te je na nju naletilo teretno vozilio kojim je upravljao 61-godišnji vozač. Nastala je materijalna šteta.

Zbog neprilagođene brzine teretno je vozilo izazvalo prometnu nesreću koja se u nedjelju dogodila u Pavlovčanima. Vozilom je upravljao 44-godišnji vozač koji je izgubivši nadzor nad vozilom udario u parkirani automobil. Također je tom prilikom nastala materijalna šteta.

U Cvetkoviću nađen krivotvoreni novac

Djelatnici trgovine u Cvetkoviću u petak su policiji prijavili pronalazak sumnjive novčanice. Policija je preuzela novčanicu zbog sumnje da je krivotvorena te radi na slučaju, piše JASKAdanas.


Komentari