Turopoljska fašnička utrka za Velikogoričane

Fašnička republika o kojoj se ponovno šuška da bi mogla uskoro preuzeti gradsku vlast u Velikoj Gorici već je donijela smjernice programa kojime će privući Velikogoričane.

Iza nas je blagdansko vrijeme kada poseban stres trpe kućne vage i pogled na njih, uspavao nas je zimski san i zadnji je čas da se pokrenemo i spoznamo zdravi način življenja! Kako bi tome pripomogla, Turopoljska fašnička Republika (a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Velike Gorice i u suradnji s Maraton klubom Velika Gorica) za početak svoje vladavine najavljuje prvu Turopoljsku fašničku utrku od koje nas dijeli manje od mjesec dana.

Svi trkači se pridruže u subotu 18. veljače u 11 sati u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici imat će priliku istrčati počasni fašnički krug, utrčati u ciljnu krivinu kako bi preuzeli ključeve Grada i zauzeti tron Princa Fašnika. Službeni najavljivači/navijači i voditelji utrke bit će Davor Dretar Drele i Vid Balog!

Krivudavim stazama našeg središnjeg gradskog parka mogu trčati samo punoljetni građani, najbrže očekuju simbolične nagrade, a svi zajedno dajemo podršku Judo klubu osoba s invaliditetom „Fuji“ koje će organizator utrke razveseliti donacijom za kupnju potrebnih kimona. I zato, s maskom na licu (fašnički rekviziti poželjni) dođite u centar Gorice na proglašenje Fašničke Republike i početak ludog 108. turopoljskog fašnika!


Ukoliko ste željni dobre zabave, spremate maštovitu masku za fašničke dane ili želite otići na izlet u Turopolje, 108. Turopoljski fašnik prava je prilika koju ne smijete propustiti.

Komentari