ŠARENE ULICE DUGOG SELA: Sve je spremno za Advent

Grad ukrašen raznim dekoracijama i lampicama.

Ekipe elektroinstalaterskog obrta VMI iz Dugog Sela, postavile su centralni gradski bor koji je kao i proteklih godina donacija građana, a ove godine smreku od 10-tak metara darovao je bračni par Murat Branko i Gordana iz Huzanićeve ulice.

Smreka je ukrašena lampicama, a tijekom današnjeg dana ukrasit će se i dekoracijama.

Svjetleće dekoracije

Kao i dosadašnjih godina svjetleće dekoracije postavljene su na stupove javne rasvjete kroz Zorićevu i Zagrebačku ulicu, zajedno s lampicama kroz Kolodvorsku ulicu do fontane ispred željezničkog kolodvora. Ukrašeni su kandelaberi i bunar u Perivoj grofa Drašković, kao i ulaz u Predavčevu ulicu te pročelje Glazbene škole Dugo Selo i okoliš ispred zgrade gradske uprave.

Ukrašeni borovi bit će postavljeni i na Arcusovom trgu te kod Sportskog centra Dugo Selo, gdje se na vanjskom igralištu i ove godine planira na radost svih najmlađih, i onih nešto starijih – klizalište.

5. Anđelek fest

Za ugodno predbožićno raspoloženje u gradu planirane su i manifestacije koje će razveseliti mnoge građane – uz otvoreno klizalište, u Gradskoj sportskoj dvorani 9. i 10. prosinca Pučko otvoreno učilište Dugo Selo, zajedno s TZ Dugo Selo, te pod pokroviteljstvom Grada te Zagrebačke županije organizira tradicionalni božićni sajam, 5. Anđelek fest.

I ove godine osmišljen je bogati program: besplatne kreativne radionice za djecu; igraonice; glazbeno-scenski nastupi; nagradne igre; zajedničko kićenje bora; izložbe dječjih radova te još pokoje iznenađenje.

>>>KUHANO VINO, KLIZANJE, SAJMOVI: Advent u Zagrebačkoj županiji ima bogatu ponudu


Komentari