SV. IVAN ZELINA: REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO ili dođite kao kupac!

Facebook / ZELINSKI KRAMERAJ

Za sve kolekcionare i ljubitelje prodaja otvorenog tipa Turistička zajednica grada Sveti Ivan Zelina organizira zanimljiv “sajam”.

“Zelinski krameraj” održava se  08. kolovoza s početkom u 9:00 sati, a na Facebook stranici Tz pozivaju sve zainteresirane da dođu:

“Svi u svom domu imamo višak stvari; stvari koje nismo upotrijebili mjesecima, godinama ili možda nikad. Isto vrijedi i za odjeću. Gotovo svaki ormar ima neki zabačeni kutak u kojem stoje komadi odjeće “za svaki slučaj“”ili „za neočekivanu prigodu” koja nikad ne dođe. Plativši tu odjeću, teško donosimo odluku o tome da je bacimo ili darujemo, često puta ne znamo ni kome bismo je darovali. Ne biste vjerovali što sve ljudi prodaju! Od starih rama od bicikla, glazbala, odjeće, obuće, guma, knjiga, tehnike… Zato, ako mislite da neki vaš predmet nitko neće željeti kupiti, dva puta razmislite! Naime, ako vama taj predmet nije od pomoći nekome će drugome dobro doći. Mnoge se od ponuđenih stvari niti ne može više kupiti u današnjim trgovinama, kao što su npr. stare glazbene ploče i odjeća koja više nije u trendu, ili je jednostavno preskupa danas.
Ta ideja da se možemo riješiti onoga što nam nije potrebno, a pritom zaraditi nudeći to ljudima oko sebe koji možda traže upravo to, ili da možemo za manje novaca pronaći funkcionalne stvari – to je ono što pretvara ovaj događaj u nešto važno i značajno.”, poručili su.

“Zelinski krameraj” će se održavati jedanput mjesečno svaku drugu subotu na parkiralištu ispred Vatrogasnog doma Sv. Ivan Zelina.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””] Cijena prodajnog mjesta za prodavače rabljene robe je 20,00kn i plaća se prilikom dolaska. Djeca koja prodaju sama svoje igračke i knjige – besplatno. Prodavači sami osiguravaju stolove za prodaju, stolice, suncobrane, pagode, … Rezervacija mjesta nije moguća, princip je tko prije dođe uzme mjesto. Odabrano mjesto mora biti spremno za kupce najkasnije do 9:00h.[/box]

Sve informacije i prijave na e-mailu [email protected] ili tel. 2061808

 


Komentari