Radovi usporavaju promet u županiji

Facebook

Privremene prometne regulacije u županiji.

Do 31. ožujka 2017. uz privremenu regulaciju prometa vozi se na državnoj cesti DC225 Zaprešić-Prigorje Brdovečko u Zaprešiću: 1. faza: promet će se odvijati preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 2. faza produljuju se radovi na sjevernom kolniku, a promet se odvija preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 3. faza radovi su na južnom kolniku, a promet će se odvijati na sjevernom kolniku. Obilazak za teretna vozila u tranzitu između Zagreba i GP Harmica bit će državnom cestom DC225 od čvora Jarek do čvora Zaprešić, autocestom A2 kroz čvor Zaprešić, državnom cestom DC1 od čvora Zaprešić do raskrižja s lokalnom cestom LC31024 kod West Gatea do raskrija s ŽC2186 i gradskom ulicama grada Zaprešića do DC225 u centru Zaprešića u oba smjera;

Na ŽC3288 u Vrbovcu u Ulici Stjepana Radića vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, zbog radova;

S vakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Na državnoj cesti Cugovec-Glog (DC28) vozi se uz ograničenje brzine (60km/h);

zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju; stoji na stranicama HAK-a.


Komentari