RADOVI U ŽUPANIJI traju do zime

Facebook

Radovi u Zagrebu i županiji traju do zime.

Pa se tako na Državnoj cesti D310 izvodi denivelacija križanja državne ceste D310 i željezničke pruge u Jastrebarskom (izrada vijadukta preko željezničke pruge)

– zbog denivelacije križanja državne ceste D310 i željezničke pruge (pružni prijelaz), tj izrade vijadukta na državnoj cesti D310 preko željezničke pruge  u gradu Jastrebarskom, Nikole Tesle bb, u vremenu od 26.01.2015. do 30.11.2015.g. na navedenom pružnom prijelazu zatvorena je ceste za sav promet, a dok se promet odvija obilaznim pravcem: D310-lokalna cesta 31139-Ulica Cvetković-D310 i obrnuto.

Iz PUZ-a sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu, za strpljenje i razumijevanje, kao i da ukoliko je moguće da se koristi izlaz-ulaz, autoceste A1 u mjestu Donja Zdenčina i u Zagrebu-Lučko.


Samobor, raskrižje ulica Svetonedjeljske/Mirnovečke/kralja Petra Krešimira IV ulaz u grad Samobor iz pravca Zagreb do 15.12.2015.godine. Radovi na izgradnji rotora na navedenom raskrižju uz izgradnju nogostupa i autobusnih stajališta u Mirnovečkoj i Svetonedjeljskoj ulici  (ZATVARANJE PROMETA). Promet se odvija obilazno, grada Wirgesa-Zagrebačka-Perkovčeva ili grada Wirgesa-Gundulićeva-perkovčeva-Mirnovečka kao i promet autobusa

Vozače  molimo za strpljenje i razumijevanje

Branovečka ulica – 14.11.2015.godine.  Za potrebe izvođenja radova sanacije propusta na Branovečkoj cesti kod kućnog broja 101, Branovečka cesta na dijelu od ulice Furdini do ulice Mudifaji od ponedjeljka 14. 09. od 09,00 sati do subote 14. 11. 2015. do 20,00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:
Branovečka cesta – Novoselečki put – Senščak – Veliki vrh – Naglići – Mudifaji – Branovečka cesta i obratno.

Kolodvorska ulica u Zaprešiću – izgradnja južne obilaznice. Gradnja podvožnjaka u sklopu izmještanja dijela DC 225, izrada željezničko-cestovnog nadvožnjaka. Kolodvorska zatvorena za sav promet , isti se prometnom signalizacijom preusmjerava od ulice m. Tita –Petrekovićeva-Miška Šestanja-obilazni put uz željezničku prugu do pružnog prijelaza Kolodvorska ulica.

Dana 1. studenog od 08,00 do 17,00 sati, na blagdan Svih svetih, državna cesta DC1 GP Macelj-Krapina-Zaprešić na dionici Sveti Križ Začretje (A2) – Lug Zabočki (D24), kod mjesnog groblja u Svetom Križu Začretju, bit će zatvorena za sav promet. Za vrijeme privremene regulacije prometa i zatvaranja državne ceste promet će se preusmjeravati na spojnu cestu Gorica – Sveti Križ Začretje.

Komentari

loading...