PREKRASNA AKCIJA U DUGOM SELU: Slastičar odlučio krafnama počastiti najstarije sugrađane koristeći bakin recept

U sklopu ovogodišnjeg karnevala u Dugom selu ponovno će se održati hvalevrijedna akcija. U organizaciji vlasnika dugoselske slastičarnice “Jagode i čokolada” Dominika Vršića te uz potporu Grada Dugo Selo, darivat će se krafne osobama u domovima za starije i nemoćne na području grada.

Pod sloganom “Krafne slatke za djede i bake”, u akciji će se dijeliti krafne za više od 300 korisnika i pripadajuće osoblje u 15 domova umirovljenika u Dugom Selu.

Donacija će uručiti uz maskirane đake prvašiće iz Osnovne škole Ivan Balenković. Prigodan program održat će se u petak, 10. veljače, u 10 sati u Domu za starije osobe Davor u Ulici Dragutina Domjanića 10. Uz vlasnika slastičarnice “Jagode i čokolada” Dominika Vršića, sudjelovat će i gradonačelnik Nenad Panian. Sve troškove pokrit će slastičarnica, a biti će pripremljene po starinskom receptu s najkvalitetnijim sastojcima i bez aditiva.

Svaka od krafni Dominikov je ručni rad. Oblikuje ih i izrađuje svojim spretnim rukama, baš onako kao je to radila baka.

Na pokretanje ove akcije odlučio se jer je najranije djetinjstvo proveo uz svojeg djeda i baku, pa je započeo tradiciju darivanja starijih sugrađana. Nada se kako će ovaj mali znak pažnje usrećiti osobe u domovima Dugog Sela te da će potaknuti puno sretnih reakcija i osmijeha, kao što ih je bilo i kod djece.

Vršiću ovo nije prva akcija ovog tipa. Na kraju školskih godina organizirao je “Sladoledni dan” i zasladio nepca školaraca darivajući im sladolede.


Komentari