POVIJESNI USPJEH VELIKOGORIČKOG KLUBA: HNK Gorica vodeći hrvatski klub po broju selekcija

VGdanas

Uspješan velikogorički drugoligaš u natjecanju će imati 22 kategorije.

Završnicu ovogodišnjeg juniorskog turnira „Alpas kup – Trofej Turopolja“ već tradicionalno pohodio je i legendarni Zorislav Srebrić koji je klupsko vodstvo obradovao s viješću kako će HNK Gorica ove sezone biti klub s najvećim brojem selekcija u natjecanju. Nakon udruživanja s NK Mlakom, velikogorički drugoligaš u natjecanju će imati ni više ni manje nego 22 kategorije, piše VGdanas.

“Ovu neslužbenu potvrdu dobili smo od gospodina Srebrića ovog vikenda na međunarodnom turniru juniora u Velikoj Gorici, a nakon što krenu sva natjecanja klub će i službeno od strane HNS-a biti potvrđen kao vodeći nogometni kolektiv u Hrvatskoj po broju selekcija u redovitim natjecanjima. Važno je napomenuti da Gorica u svim kategorijama ima pod Ugovorom stručno osoblje, uz redovito poštivanje svih obaveza”, stoji u dopisu predsjednika kluba Nenada Črnka.

Nova sezona u Plavim salonima pokucala je ozbiljno na vrata jer već u petak 19. kolovoza seniori na otvaranju drugoligaškog nadmetanja od 17:30 sati ugošćuju Lučko, natjecanjima prvih liga mlađih i starijih pionira te kadeta i juniora.


Komentari