Plasirajte svoj proizvod na ‘eKupi tržnicu’ i ‘Gogreen tržnicu’

Dodatni kanal prodaje proizvoda za poljoprivrednike.

Zagrebačka županija pokrenula je projekt „eProdaja proizvoda Zagrebačke županije“ kojim se želi pomoći poljoprivrednicima i proizvođačima hrane u plasmanu proizvoda i to putem novih kanala prodaje „eKupi tržnica – Marketplace“ i „Gogreen tržnica“.

U pilot fazi provedbe projekta Županija će okupiti zainteresirane poljoprivredne proizvođače te im pružiti edukaciju i logističku potporu za prodaju putem „eKupi tržnice – Marketplace“.

Stoga se pozivaju svi poljoprivrednici i proizvođači da se ispunjavanjem upitnika priključe ovom projektu. Više informacija na stranci EU info Zagrebačke županije.

Priključivanjem u ovaj projekt proizvođačima odnosno poljoprivrednicima osiguran je dodatni/novi kanal prodaje svojih proizvoda, jednostavan i povoljan način promocije proizvoda te prisutnost na najvećoj regionalnoj Internet trgovini. Također, ovo je prilika proizvođačima za povećanje broja kupaca i to s područja cijele Hrvatske.

Besplatno, jednostavno i sigurno sučelje za prodaju proizvoda osigurava proizvođaču praćenje svih ponuda i narudžbi bez naknade. Naime, proizvodi se oglašavaju kroz razne marketinške kanale. Trošak kartičnog poslovanja snosi platforma, a sredstva se proizvođaču isplaćuju jednokratno. Proizvođačima je osigurana pomoć pri registraciji i ulistanju proizvoda na stranicu te sigurnost i zaštita od prijevare uz garantirano plaćanje-objašnjavaju iz županije.

Internet trgovina dio je transformacijske prodaje i odnosa prema kupcima, koji danas žele zdravstveno ispravan, kvalitetan domaći proizvod dostupan 24 sata na dan sedam dana u tjednu.

Zagrebačka županija se kao Pametna županija odlučila za vodeću ulogu u transformaciji načina života građana i poslovanja, kroz povećanje konkurentnosti gospodarstva i razvoj poduzetništva, a s ciljem podizanja kvalitete života građana što je i strateški cilj Županije.


Komentari