Ovog vikenda slave se Dani Općine Križ

FOTO: Općina Križ

Ovog vikenda, točnije u petak 23. kolovoza započinju manifestacije povodom obilježavanja Dana Općine Križ. Nakon što u 19 sati posjetite izložbu Udruge Ženske ruke; „Od sjemenke lana do tkanine“ u Galeriji Križ, od 20 sati uživajte u nastupu grupe Profeel na pozornici u parku u Križu koja će zagrijati atmosferu uoči i nakon koncerta grupe Vigor od 22 sata.

U subotu 24. kolovoza od 15 sati u parku u Križu tradicionalno se održava Sajam obrta i rukotvorina sa preko 20 izlagača. Za najmlađe će također biti mnogo zabavnog za što će se pobrinuti Tvornica smijeha iz Ivanić-Grada koja će pripremiti mađioničara, zanimljive radionice te maskote i besplatni face painting.

Vatrogasna zajednica mališanima će omogućiti da isprobaju kako je to biti vatrogasac. Udruga vinogradara i vinara Škaf pripremila je štand s okrjepom, a pridružiti će im se i KUD Graničar i njihovi tamburaši te Limena glazba Općine Križ. U večernjim satima očekuje nas koncert Željka Bebeka.

U nedjelju 25.08.2019. godine očekuje vas Kotlovinafest (natjecanje u spravljanju kotlovine na kojeg je prijavljeno 15 ekipa), obiteljska biciklijada i tradicionalni dolazak oldtimer vozila. Sve informacije o događanjima redovito pratite na www.opcina-kriz.hr, Facebooku i Instagramu Općine Križ.


Komentari