OTVARA SE ‘BUNKER’: Samobor je dobio svoj Centar za mlade

press

Centar za mlade u Samoboru uskoro otvara svoja vrata. Ovih dana dobio je i ime – Bunker, koje ga povezuje s njegovom adresom na prostoru bivše vojarne Taborec.

Prvo javno predstavljanje Bunkera održat će se u utorak, 24. siječnja u 19:00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Samobor. (Trg Matice hrvatske 3, Samobor).

press
press

O važnosti ovog projekta za Grad Samobor govorit će zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, dok će Jelena Vojvoda, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta, unutar kojeg se osniva Centar za mlade, reći više o samim programima, vizualu i ideji budućeg Centra.

press
press

Početni programi osmišljeni su u suradnji s mladima, nakon provedenih fokus grupa po samoborskim osnovnim i srednjim školama. Zidovi Bunkera su gotovi, u tijeku je postavljanje scenske rasvjete i opreme, dok će dušu ovom prostoru udahnuti upravo mladi – svojim prijedlozima, idejama i energijom.

press
press

Pozivaju se svi mladi, ali i njihovi roditelji, odgajatelji, nastavnici da podrže ovaj projekt svojim prijedlozima i sudjeluju u stvaranju najveselijeg mjesta u Samoboru, ujedno i najvećeg Centra za mlade u Hrvatskoj.

>>> POČETKOM SLJEDEĆE GODINE: Centar za mlade u Samoboru uskoro otvara vrata


Komentari