Osnovana podružnica Domovinskog pokreta Zagrebačke županije, Domagoj Lovrić izabran za predsjednika

foto:Domovinski pokret

Domovinski pokret osnovao je u utorak, 8. prosinca 2020., u Velikoj Gorici podružnicu Zagrebačke županije. Za predsjednika je izabran diplomirani pravnik Domagoj Lovrić, dopredsjednici su Barbara Knežević, Ljiljana Mavračić Tišma, Zvonimir Lovrić, Damir Mesić, Branko Cikojević i Luka Tkalčević, a za rizničara je izabran Miljenko Šimunović.

foto:Domovinski pokret

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta i politički tajnik Mario Radić, organizacijski tajnik Darijo Žepina i saborski zastupnik dr. sc. Stjepo Bartulica.

foto:Domovinski pokret

Škoro je izrazio nadu da će Domovinski pokret, ako to dopuste epidemiološke mjere, do kraja prosinca osnovati podružnice u svim županijama i u Gradu Zagrebu.

foto:Domovinski pokret

„Zahvaljujem svima koji su nas podržali na parlamentarnim izborima. Nadam se da ćemo do kraja godine utemeljiti sve podružnice, a to je sve sa željom da ojačamo stranku na terenu i da se što je bolje moguće pripremimo za izbore koji nam dolaze u svibnju, za lokalne izbore. Želim reći da će Domovinski pokret predstavljati definitivno jednu jaku političku opciju, koja će pružiti građanima Hrvatske mogućnost da se u tome nekakvom pokušaju bijega od duopola HDZ-a i SDP-a odredi i trasira prema boljoj budućnosti Hrvatske. Čestitam ljudima u Zagrebačkoj županiji na osnivanju podružnice, a posebno na kandidaturi mladome gospodinu Lovriću“.

foto:Domovinski pokret

Lovrić se predstavio kao Velikogoričanin, diplomirani pravnik i otac dvoje djece koji se silom prilika uključio u politiku, jer u cijeloj Hrvatskoj postoji nasušna potreba da čestiti i sposobni ljudi preuzmu kontrolu budući da se u državi događaju sramotne i nevjerojatne stvari.

„Ovo je moj prvi politički angažman. Ja sam se uključio u politiku upravo iz toga jednog revolta, iz jednog osjećaja da kao jedan, nadam se, pošten i čestit građanin više ne mogu gledati što se događa u mojoj domovini, a da ja ne činim ništa. Razlog za moj angažman su prvenstveno promjene za koje se nadam da će ih Domovinski pokret napraviti. Zahvaljujem gospodinu Miroslavu Škoru i cjelokupnom predsjedništvu Domovinskog pokreta na ukazanom povjerenju i nadam se da ću svoje povjerenje opravdati“.


Komentari