ODLIČNA VIJEST ZA UMIROVLJENIKE IZ ZAPREŠIĆA! Uskoro stiže božićnica

FOTO: Press

Isplata jednokratne potpore u Poslovnici FINA-e.

Obavještavaju se umirovljenici s prebivalištem na području grada Zaprešića da će se jednokratna potpora, u iznosu od 100 kuna, i ove godine isplaćivati u Poslovnici FINA-e, Ulica Bana J. Jelačića 1a, Zaprešić, u razdoblju od 1.12.2016. do 24.12.2016. godine.

Prilikom preuzimanja božićnice, obavezno je predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine ili rješenja o mirovini. Ako božićnicu umjesto umirovljenika preuzima druga osoba, ona je dužna uz navedene dokumente predočiti i vlastitu osobnu iskaznicu.

Pravila za nove umirovljenike

Novi umirovljenici, odnosno, svi koji su stekli pravo na mirovinu ove kalendarske godine ili iz nekog drugog razloga još nisu uvršteni u Gradsku evidenciju umirovljenika, mogu se prijaviti u razdoblju od 07.11. do 18.11.2016. u Pisarnici Gradske uprave, Nova ulica 10, Zaprešić ili poštanskim putem na istu adresu.

Prijave će se vršiti putem popunjenih obrazaca koje je moguće dobiti u Klubu umirovljenika Zaprešić, pisarnici Gradske uprave, u Mjesnim odborima i Gradskim četvrtima, ili ga preuzmite ovdje. Uz obrazac je obavezno priložiti kopiju osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine ili rješenja o mirovini.

Rokovi za inozemnu mirovinu

Zaprešićki umirovljenici koji primaju samo inozemnu mirovinu, svoju božićnicu mogu podići na Gradskoj blagajni isključivo u razdoblju od 16.12. do 22.12.2016. godine, uz predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine. Umirovljenici koji primaju i tuzemnu i inozemnu mirovinu ostvaruju pravo na jednokratnu isplatu božićnice samo po osnovi tuzemne mirovine.

“Upozoravamo umirovljenike da se pridržavaju navedenih rokova, jer njihovim istekom prestaje pravo na isplatu ove tradicionalne potpore kojom našim umirovljenicima želimo uljepšati božićne blagdane”, poručuju iz Grada.


Komentari