Od ovih dana ulična rasvjeta krasi naselje Okrug Slavetićki

jastrebarsko.hr

Ulična rasvjeta od ovih dana krasi naselje Okrug Slavetićki. Iako je u tom mjestu bilo podosta problema upravo iz razloga što prometnica prema katastru dijeli to naselje na jaskanski i krašićki dio, zajednička suradnja gradonačelnika Jastrebarskog, Zvonimira Novosela, i načelnika Općine Krašić, Josipa Petkovića Fajnika, urodila je plodom, te su tako ovih dana stanovnici ovog naselja bogatiji za uličnu rasvjetu.

“Trudimo se osigurati svakom našem sugrađaninu jednake uvjete za život, a u čemu malo po malo i uspijevamo. Rasvjeta će zasigurno utjecati na standard života u ovom mjestu, a i povećati sigurnost sugrađana, što nam je upravo bio i cilj”, rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog, Stipe Bučar, koji je rasvjetu “pustio” u rad.

Uz projekt izgradnje javne rasvjete, izgrađena je i nova trafo stanica Miranjec i rekonstruirana niskonaponska mreža za cijelo ovo područje. Tako je na ovom području postavljeno više od 70 stupova, što betonskih, što drvenih, a ukupna investicija vrijedna je oko 350 tisuća kuna. Postavljanjem javne rasvjete Okrug Slavetićki poprimio je sasvim nov izgled, a ujedno će se i povećati sigurnost kretanja mještana tijekom večernjih sati: “Jedva čekam da se večeras prošetam Okrugom. Puno hvala svima koji su zaslužni, jer rasvjeta nam zaista puno znači!”, rekao je Petar Romanović, stanovnik Okruga.

Komentari

loading...