OBJAVLJEN NATJEČAJ ŽUPANIJE: Za energetsku obnovu javnih zgrada dijele 2 milijuna kuna

Posao oglas web developer
Goran Stanzl/PIXSELL

Svi objekti javne namjene mogu se prijaviti za ova bespovratna sredstva. 

Zagrebačka županija temeljem javnog poziva dodijelit će 2 milijuna kuna bespovratnih financijskih sredstva gradovima i općinama na svom području za poticanje rekonstrukcije postojećih objekata javne namjene sa svrhom povećanja energetske učinkovitosti. Projekt se provodi u sklopu strategije povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u gradovima i općinama Zagrebačke županije u cilju očuvanja okoliša i smanjenja potrošnje fosilnih goriva.

Zgrade javne namjene u smislu ovog poziva su zgrade javnog sektora u kojima se pružaju usluge velikom broju ljudi: zgrade državnih upravnih i drugih tijela, tijela lokalne i regionalne samouprave, zgrade za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, zgrade za više obrazovanje, zgrade za stanovanje zajednica, zgrade sportskih udruga i organizacija, zgrade kulturnih namjena poput kina, kazališta i muzeja, zgrade bolnica i drugih ustanova namijenjenih zdravstveno-socijalnoj i rehabilitacijskoj svrsi.

Iz Zagrebačke županije pozivaju gradove i općine da se jave na natječaj najkasnije do 1. prosinca 2016. godine. Tekst natječaja, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-476 ili na e-mail [email protected] .

Popunjeni obrasci te potrebna dokumentacija dostavljaju se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, 10000 Zagreb uz naznaku “Poticanje EnU u JLS – NE OTVARAJ” ili osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu.

Komentari

loading...