Obitelj u požaru ostala bez svega: Građani, pomozite!

FOTO: Dražen Komar

U utorak je zaprimljena je dojava o požaru stambenog objekta u naselju Plešivica. Na intervenciju je vrlo brzo izašla vatrogasna postrojba DVD-a Plešivica sa 14 vatrogasaca i 3 vozila, te vatrogasna postrojba DVD-a Jastrebarsko sa 8 vatrogasca i 2 vozila. Požar je ubrzo lokaliziran, ali je prouzročena velika materijalna šteta te je i ozlijeđena jedna osoba.

Žrtvi požara, obitelji Kaurić, nije ostalo mnogo nakon požara te se ovim putem moli građani za pomoć. Pomoći možete uplatom na račun HR19 2360000 1502522462, s opisom: “Pomoć za obitelj Kaurić”.

U popodnevnim satima, lokaciju i člana obitelji, posjetili su i načelnik stožera civilne zaštite, ujedno i zamjenik gradonačelnika, Stipe Bučar, predsjednik DVD-a Plešivica, Franjo Jagunić, i predsjednik Mjesnog odbora Plešivica Tomo Haramija, a prekjučer je u prostorijama DVD-a Plešivica održan i sastanak na tu temu. Prilikom održanog sastanka, dogovorena je radna skupina koja će voditi i koordinirati ovu humanitarnu akciju, a od strane Župe i župnika Stjepana Rožankovića otvoren je ovaj žiro račun na koji se mogu uplaćivati sredstva namijenjena za pomoć obitelji Kaurić. Isto tako, od strane stručne osobe izvršen je pregled obiteljske kuće te će uskoro biti poznato što se sve, sukladno pravilima struke, mora odraditi da bi ista bila vraćena u funkciju, prenosi Jaskadanas.


Komentari