OBILJEŽAVANJE DANA OPĆINE GRADEC: Očekuje vas bogat kulturno-umjetnički program

FOTO: darkoantolkovic.wordpress.com

Statutarno se Dan Općine Gradec obilježava 14. rujna na crkveno blagdansko Uzvišenje sv. Križa, što je i blagdan župe Ranjenog Isusa u Gradecu.

Budući da ove godine blagdan i dan općine padaju na radni dan, program obilježavanja dana općine organiziran je 18. rujna 2016. godine.

Stoga vas pozivaju da dođete i uveličate svojim dolaskom proslavu Dana Općine Gradec i blagdan Uzvišenja sv. Križa uz bogati programski sadržaj, kao i na podnevnu sv. misu s početkom u 11:00 sati. Svečano misu predvoditi će monsinjor gospodin Stjepan Ptiček, kancelar Bjelovarsko-križevačke biskupije, i gradečki župnik, gospodin Stjepan Matoić, a sama misa biti će svečano, muzikalno i pjevno praćena uz Vokalno instrumentalni sastav Gratia uz prijenos Radio Vrbovca. Nakon sv. mise svakako zastanite na bogatom kulturno-umjetničkom programu u šatoru na igralištu Osnovne škole u Gradecu, a isto tako posjetite bogate izložbe u našoj općinskoj dvorani i Biskupskom dvorcu (stara škola). Općinski mjesni odbori, sportsko-ribolovne i ostale udruge će Vam pripremiti bogati gastro užitak sa svojim specijalitetima u šatoru na školskom igralištu uz zabavni program glazbenog sastava VANILLI BAND.

FOTO: gradec.hr
FOTO: gradec.hr


Komentari