NUDE I MOTO I TERETNI PROGRAM: Dugo Selo bogatije za novu Tokić poslovnicu

Svečano je otvorena nova Tokić d.o.o. poslovnica u Dugom Selu, u ulici Josipa Zorića 101.

Otvorenju poslovnog prostora na novoj adresi, doslovno preko puta stare, nazočili su brojni partneri, predstavnici lokalne zajednice, kupci, zaposlenici i prijatelji. Tokić d.o.o ovlašteni je uvoznik i distributer preko 170 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Također nudi i moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse).

“Ove godine slavi 26 godina uspješnog poslovanja, a dugoselska poslovnica jedna je od 115 koliko ih je u Hrvatskoj te u BiH. Veća i modernija, prostire se na 650 m2, ima 9 zaposlenika te nudi 20.000 artikala, što je oko 8.000 više nego što je bilo u prijašnjem prostoru”, kazao je u pozdravnom govoru Ivan Gadže, predsjednik uprave Tokić d.o.o. Tu je i self-service zona kao dio novog koncepta Tokić poslovnica, sve kako bi se kupcima mehaničarima osigurala maksimalno dobra usluga.

“Tvrtka ima preko 1000 zaposlenih, samo u Zagrebu ih je 350“, istaknuo je Ilija Tokić, predsjednik Nadzornog odbora tvrtke. Okupljenima se obratio i gradonačelnik Dugog Sela Stipo Velić naglasivši kako ovdje ima zaposlenika s dugoselskog područja. Novi prostor i sve uzvanike blagoslovio je vlč. Slavko Kresonja, župnik Župe sv. Martina biskupa.

tokic5

U sklopu otvorenja dodijeljene su donacije Centru za rehabilitaciju “Stančić” Dugo Selo koju je primila voditeljica odjela stanovanja i psihosocijalne rehabilitacije Snježana Jurakić, te Srednjoj školi Dugo Selo koja je preuzeo profesor Zoran Pandžić.

Nakon otvorenja, upriličena je proslava i druženje uz catering i tamburaše.


Komentari