NE PROPUSTITE SE PRIJAVITI: Županija dijeli milijun kuna za organizaciju turističkih događanja!

Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Dijele se potpore u visini i do 75 posto prihvatljivih troškova manifestacije. 

Zagrebačka županija raspisala je milijun kuna vrijedan javni natječaj za dodjelu potpora manifestacijama značajnim za turističku ponudu Zagrebačke županije u 2016. godini. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2016. godine.

Pravo na potporu za manifestacije značajne za turističku ponudu Zagrebačke županije mogu ostvariti javne ustanove, ustanove u kulturi, jedinice lokalne samouprave, turističke zajednice i udruženja obrtnika koje su registrirane na području Zagrebačke županije i koje organiziraju manifestaciju na njezinom području.

Podnositelj zahtijeva može prijaviti i ostvariti potpore za najviše dvije manifestacije, a potpora može iznositi do 75 posto prihvatljivih troškova manifestacije za javne ustanove, ustanove u kulturi, turističke zajednice i udruženja obrtnika. Gradovi i općine mogu ostvariti od 50 do 100 posto iznosa vrijednost projekta ovisno o indeksu razvojenosti jednice lokalne samouprave.

Maksimalni iznos potpore za pojedinu manifestaciju iznosi 100.000,00 kuna po pojedinom korisniku. Više o natječaju pogledajte na službenim intern betskim stranicama Zagrebačke županije.


Komentari