MALI JASKANCI: Pošaljite crteže na temu Božića i osvojite nagrade

wikipedia

Povodom nadolazećih blagdana i Adventa u Jaski.

Turistička zajednica Grada Jastrebarskog organizira likovno-literarni natječaj s temom „U noći Božjeg djeteta”. Natječaj je namijenjen djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi.

Pozivaju se svi mali kreativni Jaskanci da se svojim maštovitim radovima uključe u ovaj natječaj. Mogu poslati svoje sastavke, priče ili pjesmice ili pak nešto nacrtati, a njihovi će najbolji radovi biti i nagrađeni.

“Četiri najbolja rada bit će nagrađena sezonskom kartom za klizalište, a autori najboljih radova imat će čast upaliti jednu adventsku svijeću na velikom Adventskom vijencu koji će biti postavljen na Strossamyerovu trgu”, poručuju organizatori.

Ako se odlučite za neki literarni rad, pored hrvatskoga standardnog jezika, možete ga napisati na svim dijalektima i izričajima. Likovni radovi mogu biti napravljeni u bilo kojoj likovnoj tehnici.

Radove šaljite poštom na adresu: TZG Jastrebarskog, Vladka Mačeka 1, 10450 Jastrebarsko ili se na istu adresu mogu dostaviti osobno u vremenu od 8 do 16 sati svakog radnog dana. Radovi moraju sadržavati ime i prezime učenika, razred te ime i prezime učitelja/voditelja, piše JASKAdanas.

 


Komentari