‘LJETO U JASKI’: Provedite subotu uz jahanje, penjanje po stijenama, utrke, kino na otvorenom…

JASKAdanas

Tradicionalno događanje “Ljeto u Jaski” održat će se u subotu, 22. kolovoza, a uz  zabavne sadržaje za cijelu obitelj ovoga puta moći ćete uživati uz filmsku projekciju na otvorenom.

Ovaj zanimljiv i šarolik događaj organizira Turistička zajednica grada Jastrebarskog u suradnji sa Centrom za kulturu, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog. Održat će se nadolazeće subote u parku dvorca Erdödy, s početkom u 10 sati.

Osigurana je cjelodnevna zabava za sve generacije, brojni sadržaji za djecu poput gumenog grada, trampolina, mini quadova, jahanja konja, kajaka na jezeru, mini adrenalinskog parka te nastup kazališta “Šareni svijet”. Nešto stariji moći će se okušati u penjanju na umjetnoj stijeni, gađanju zračnom puškom, praćkom, lukom i strijelom.

Novost ovogodišnjeg “Ljeta u Jaski” svakako je kino projekcija na otvorenom. Riječ je o filmu “Ljeto u Provansi” koji će se prikazati uz samo jezero u Perivoju s početkom u 21:30 sati. Osim zabavnog sadržaja u Perivoju će cijeloga dana svoje proizvode nuditi desetak lokalnih proizvođača meda, lavande, domaćih pekmeza, kolača, medenjaka, čajeva, nakita i drugog, a cijeli program bit će popraćen glazbom i ugostiteljskom ponudom. piše JASKAdanas.

“Sparkling Wine Trek 2015”

U sklopu manifestacije održat će se i Jaskanski Vinski Treking pod nazivom “Sparkling Wine Trek 2015”. Ove godine svi natjecatelji imati će priliku nastupiti u različitim kategorijama trekinga: “Gemišt kategorija’” na 25 kilometara i “Škropec kategorija” na 14 kilometara, a po prvi puta i u mtb utrci pod nazivom “Kapljica BIKE O-MTB Trek” na 45 kilometara.

Početak utrke je u 10 sati u perivoju dvorca Erdödy, gdje je ujedno i cilj, a utrka će se odvijati po bregima plešivičko-svetojanskog vinogorja.


Komentari