Je li ovo šala? Pogledajte kako su nadležni ‘popravili’ cestu

Teško je reći imaju li Velikogoričani više problema sa starim cestama u raspadu ili s onim ‘obnovljenim’ jer i one su pred raspadom.

O svemu već duže javno upozorava gospodin Kruno Vuković, jedan od stanovnika Velike Gorice.

“Običan sam građanin kojemu je dosta nerada odgovornih! Pisao sam pročelniku za promet grada Velike Gorice. Stvar je u tome da reagiraju, ali npr. od 3 rupe zakrpaju 1 i to tako kao da je dijete radilo”, pojasnio nam je gospodin Vuković, zaključujući da se velikogoričke ceste raspadaju.

Kako reagiraju nadležni najbolje svjedoči stanje u Ulici Andrije Kačića Miošića.

Slike iz Zagrebačke ulice, Ulice Matice Hrvatske, Bonifačićeve, Ulice Slavka Kolara i mnogih drugih svjedoče pak da se stvarno ne radi o izoliranom slučaju.

“Isto tako postoje prilično veliki sigurnosni propusti na koje ne reagiraju. Ne mogu vam navesti jednu cestu, jer su sve u raspadu. Nedavno sam pisao i inspekciji ministarstva prometa i uredu za promet grada Zagreba za pojedine ceste u Novom Zagrebu. Apsolutno nitko nije odgovorio!”, dodaje Vuković.

“U prometu vlada totalni kaos. Nažalost najveću cijenu plaćamo mi – vozači i porezni obveznici. Odgovorni ne rade svoj posao i nikome ništa”, zaključuje.


Komentari