Jaskanci, prijavite se za jeftiniji odvoz smeća

hr.wikipedia.org

Tvrtka Eko Flor plus u dogovoru s Gradom Jastrebarsko uvodi novu kategoriju naplate odvoza komunalnog odpada.

Kategorija se odnosi na samačka i staračka domaćinstva koja bi usluge odvoza otpada od 1. srpnja trebala plaćati po cijeni od 35,26 kuna. Iz Grada pozivaju da se prijavite.

Iako je odvoz komunalnog otpada na području grada poskupio, nekima će ipak pojeftiniti. Tvrtka Eko flor plus formirala je nove kategorije naplate u koje spadaju staračka i samačka domaćinstva koja će imati nešto nižu cijenu za odvoz otpada.

“Da pojasnimo, samačka domaćinstva ona su koja imaju jednog člana, dok su staračka domaćinstva ona čiji svi članovi imaju 65 godina i više”, poručuju iz gradske uprave.

Da bi se ostvarila ta povlastica potrebno je popuniti obrazac i do 15. ožujka 2017. godine dostaviti ga na adresu GRAD JASTREBARSKO, Trg J.J. Strossmayera 13, 10 450 Jastrebarsko, osobno ili poštom, ili na e-mail adresu [email protected] Prijavnicu možete preuzeti ovdje.


Korisnicima za koje se utvrdi, sukladno podacima Policijske postaje Jastrebarsko, da ulaze u gore navedene kategorije koncesionar EKO-FLOR PLUS d.o.o. će od 01. srpnja 2017. godine zaračunati novu, umanjenu cijenu sakupljanja i odvoza komunalnog otpada po 35,26 kuna.

Komentari