IZLETIŠTE KLJUČIĆ BRDO: Oaza mira, ljepote, svježeg zraka i prekrasne prirode (FOTO)

FOTO: kljucic-brdo.hr

Izletište Ključić Brdo obitelji Matković smješteno je na prekrasnim brežuljcima Vukomeričkih Gorica i jedno je od najbližih turističko rekreacijskih centara.

Udaljeni su samo desetak kilometara od Velike Gorice, odnosno 25 km od Zagreba. Dakle, blizu velikog grada, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka.

Ugostiteljski objekt

Glavni ugostiteljski objekt izletišta čine dvije sale; jedna veća za oko 250 osoba i manja za 40-ak osoba, tako da u našoj ponudi pružamo organiziranje svadbenih i raznih drugih svečanosti sa kompletnim jelovnikom. Naša pažnja i briga za svakog gosta jamči Vam vrhunsku uslugu kojoj će te se uvijek vraćati i rado sjećati.

FOTO: kljucic-brdo.hr
FOTO: kljucic-brdo.hr

Netaknuta priroda

Kompleks izletišta obuhvaća brojne brežuljke, pašnjake, šume, voćnjake i vinograde. Uvijek će Vas dočekati topla dobrodošlica za svakog gosta željnog odomora u netaknutoj prirodi, a raznolike mogućnosti za odmor i rekreacije omogućit će i najzahtjevnijima ugodan odmor i bijeg od svakodnevnih stresova kojima su izloženi u današnjem tempu života.

Gastro ponuda

Svakako ne treba zaboraviti domaću hranu. Za svakog gosta, pa i onog posebno izbirljivog, naći će se bogat izbor hrane iz domaće kulinarske ponude.

FOTO: kljucic-brdo.hr
FOTO: kljucic-brdo.hr

ZOO park

Uz već spomenutu raznovrsnu ponudu, moramo istaknuti i mogućnost da se nađete u blizini vrlo nam dragih i u današnje vrijeme, nažalost, sve rjeđe viđanih životinja. U blizini naših objekata u ZOO parku možete pogledati i uzgajališta divljih svinja, konja, muflona, srna, jelena, fazana, divljih patki i nekih domaćih životinja.


Komentari