IVAN ZAK U RODNOM GRADU: Na ‘mostu ljubavi’ u Jasci zaključat će lokot s natpisom ‘Bolja od najbolje’!

Facebook Ivan Zak

Most ”Ljube Kraljević” koji spaja Perivoj dvorca Erdödy s glavnom jaskanskom prometnicom lagano postaje ”most ljubavi” na kojemu zaljubljeni svoju ljubav zaključavaju lokotima, a u petak u 11 h, lokot na jaskanski most postavit će i poznati pjevač, Ivan Zak.

”Neki kažu da običaj “zaključavanja dviju duša” potječe još iz drevne Kine gdje se lokoti mogu pronaći u hramovima na svetim planinama, a stanovnici Jaske vjeruju da će ovaj most u budućnosti ispričati neku novu priču i stvoriti novu legendu.”

Tako će se u petak, 15. svibnja održati službeno otvorenje “Mosta lokota u Jastrebarskom’’ u 11 h, kada će poznati pjevač i Jaskanac, Ivan Zak, u svom rodnom Gradu zaključati lokot s natpisom ”Bolja od najbolje” – naslovom njegovog velikog hita i albuma koji je prodan u više od 5 tisuća primjeraka zbog čega je pjevač nedavno nagrađen priznanjem Hrvatskog društva skladatelja – ”Platinasti Forte”.

Svoje uspjehe jaskanski pjevač rado dijeli sa svojim sugrađanima: “Svi koji me poznaju vrlo dobro znaju koliko sam energije, rada i ljubavi uložio u svoju glazbenu karijeru. Jaskansku publiku posebno volim i kada god bude prilike i kada me u Gradu pozovu, nastupit ću u Jaski s velikim zadovoljstvom”, ponosno je za kraj rekao Ivan Zak.


Komentari

loading...