INFORMATIČKA RADIONICA U KLINČA SELU

U prostorijama Kluba za zapošljavanje u Klinča Selu protekli je tjedan s radom započela informatička radionica “Osnove informatičke pismenosti”.

Radionica je nastala kao posljedica velikog interesa polaznika radionica za nezaposlene koje se provode u sklopu Kluba za zapošljavanje.

Nakon što je u jesen prošle godine s radom započeo Klub za zapošljavanje Klinča Sela, u okviru projekta Eduka – Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, a koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda, klubu su pristupile nezaposlene osobe s područja općine za koje se organiziraju radionice. Izuzev radionica koje nezaposlenima koriste u traženju posla, polaznici su iskazali interes za unaprijeđenje informatičkih vještina zbog čega je pokrenuta nova informatička radionica.

Termin održavanja radionice je svakog petka od 10 do 11.30 sati, a polaznici će kroz 10 susreta savladati korištenje interneta, kako napraviti mail i kako ga koristiti, rad u Wordu te rad u Excelu, piše JASKAdanas.

Ako ste i sami zainteresirani za informatičke radionice ili biste željeli da vam udruga Eduka u suradnji s Općinom Klinča Sela u prostoru Društvenog doma Klinča Sela organizira edukativne i zabavne sadržaje, možete se javiti na 01 6288 319 ili na [email protected]

Komentari